Pagina's

woensdag 29 juni 2011

Bedankje voor de juffen

Hoi bezoeker van mijn blog, leuk dat je even komt kijken. Je ziet ze in blogland op dit moment regelmatig langskomen, de bedankjes voor juffen en meesters. Ook ik kan het eind van het schooljaar van onze 3 kinderen niet ongemerkt voorbij laten gaan en heb voor de juffen een kleinigheidje gefreubeld.
Ik heb hiervoor verschillende kleuren cardstock gebruikt en verschillende vellen designpapier (de meeste volgens mij van Kaisercraft) om de voor-, achter- en binnenzijde mee te beplakken. Alle randen heb ik bewerkt met een bijpassende kleur distress inkt.
Ik heb met cardstock een "boekje" gemaakt en in het boekje een bakje om Merci chocolaatjes in te kunnen doen.
Op de voorzijde heb ik een magnolia stempel verwerkt die ik ingekleurd heb met distressinkt. De "steun" waar Tilda op zit is een Sizzixstans van Tim Holtz. Deze heb ik bewerkt met crackle paint. De tekst stempel is een combinatie van een ticket stempel van Tim Holtz met een tekst van Marianne design. De bloemen zijn gemaakt met een shapeabilitie van Spelbinders, de blaadjes en vlinder zijn gemaakt met een Magnolia Doohickey.

Aan de binnenzijde heb ik een vakje gemaakt met een label, daarop een vlinder en een swirl. Ook een vlinder geplakt op het bakje voor de chocolaatjes. De vlinders, swirl en het label zijn allemaal Doohickey's van Magnolia.
Ik ben zelf wel tevreden over het resultaat. De kinderen vonden het ook leuk, nu de juffen nog. De kinderen hebben hier volgende week de laatste schooldag. De oudste moet tot woensdag naar school en zegt dan de basisschool vaarwel (heeft deze week zijn eindmuscical en afscheidsfeest, spannend en leuk....) de twee meiden moeten nog tot vrijdag naar school. Daarna kan de vakantie voor de kids beginnen.
Mocht je een reactie achter willen laten, leuk!! Ik lees ze altijd met veel plezier. In iedergeval tot een volgend berichtje.

Groetjes Fieneke

11 opmerkingen:

  1. Wat een lieve kaartjes, dat zullen juffen vast heel waarderen! Liefs Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet dat er leuk uit Fieneke. Dat vinden de juffen vast ook.

    gr. Silvia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er gezellig uit, leuke afscheidskadootjes! Die zullen zeker in de smaak vallen;)
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ziet dat er leuk uit en zal zeker gewaardeerd worden door de juffen. Je hebt er wel veel werk van gemaakt zeg! Super.

    Groetjes Hélène

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een superleuke bedankjes! Zal zeker in de smaak vallen! OOk de binnenkant ziet er heel mooi uit.
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jeetje joh wat heb je veel werk ervoor gezet. Ik weet zeker dat ze hier heel blij mee zullen zijn! Top gemaakt Fieneke! Groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wouw schitterende boekjes
    erg leuk gedaan
    liefs chantal & sygrid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit zullen de juffen zeker geweldig vinden! Hele mooie doosjes heb je gemaakt!
    groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk, en wat heb je er weer veel zorg en aandacht aan besteedt!
    Echt schattige doosjes, en chocola wordt altijd gewaardeerd!
    groetjes marion

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb je dat onwijs leuk gemaakt!! Zullen ze héél blij mee zijn!!! Hier "mogen" ze nog 3 weken, dan is het hier ook klaar en ben ik basisschool af.... wel raar hoor......

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuk Fieneke! En heel attent!
    En nu dan maar lekker genieten straks van de vakantie. Groetjes, Irm

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke