Pagina's

donderdag 5 april 2012

vintage car

Weer een kaartje gestempeld! Leuk dat jullie even naar het resultaat komen kijken. Ik heb voor deze kaart drie stempelsets van Tim Holtz gebruikt. Ik heb eerst de achtergrond bewerkt met distress inkt (antiquel linen, vintage photo en walnut stain). Op deze achtergrond heb ik een achtergrond stempel gestempeld met witte paint dabber. 
Vervolgens heb ik de pompbediende, auto gestempeld met distress (vintage photo en stormy sky) en 3 heren gestempeld (zwarte archival inkt). Op de achtergrond nog een bandenspoor met archival gestempeld. Met de ticketstans van Tim Holtz tickets gestanst en deze gestempeld met een ticket stempel van TH. 
Nog een groot ticket gebruik van TH waar ik de route 66 stempel en de vinger op heb gestempeld. De tekst is van Nicole. Hier en daar nog wat nietjes erin en een paar wieltjes erop.
Ik vind hem leuk geworden. En ik vind het super leuk om te doen. Het experimenteren met stempels en inkt. Inmiddels heb ik van een lieve trouwe blogvolgster gestanste bomen van Tim gekregen (super bedankt Patricia) dus ik kan aan de slag met de april tag van Tim. Maar vandaag lag ook de nieuwe Magnoliakit in de brievenbus....ook weer heel erg leuk. Dus nog plannen genoeg, nu de tijd er nog bij.......
Ik heb nu eerst nog andere verplichtingen, dus mijn bomen en nieuwe magnoliaatjes moeten nog even wachten (misschien morgenavond).


Ik wens iedereen alvast een heel fijn paasweekend.
Groetjes Fieneke

8 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart zeg Fieneke!!!!!
    Veel plezier met je boompjes hoor, geef je ze wel af en toe wat water? haha
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is tie weer gaaf!!!! Het is echt genieten om naar je kaart te kijken. Zoveel moois te zien.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kaart! Prachtig met al die details. Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een fantastisch gave kaart is dit, superrrrrr.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een schitterende kaart!!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtig mooie kaart Fieneke.
    Echt schitterend.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Fieneke

    Ik vind je kaart echt heel gaaf, er is zoveel op te zien. Tijd is bij mij vaak ook een probleem, vaak gaan andere dingen voor, maar als we een gaatje vinden dan is die zo gevuld met onze hobby.
    Fijn paasweekend.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Fieneke, wat een waanzinnig mooie kaart heb je weer gemaakt!
    Ik vind 'm super stoer!!! Ha,leuk is de kit weer hè! Heb ze vandaag al op EZ gezet en nu stempelen maar. Ik ga er gewoon tijd voor maken ;) Jij ook hele fijne Paasdagen en tot blogs weer!Groetjes, Irm

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke