Pagina's

vrijdag 16 maart 2012

workshops

Hoi allemaal, Gisteren ben ik met mijn moeder (en met nog vele, vele anderen) naar de hobby beurs in 's-Hertogenbosch geweest. Weer veel gezien en vooral stempels gekocht, maar wat is er toch super veel. 
Ook heb ik twee workshopjes gedaan en daar wil ik jullie het resultaat laten zien. Het bovenstaande canvasje (ongeveer 5X5 cm) heb ik gemaakt bij de scrapbookzolder. Leuk hè! vond ik wel een grappig idee. Canvasje bestempeld, geembossed, beinkt, een met distress gekleurde en met embossingpoeder bewerkte vlinder erop. Tenslotte nog een touwtje en een labeltje en het canvasje was klaar. Op een klein ezeltje en dit is het eindresultaat.
Ook nog een workshopje gedaan bij de scrapheap. Hier hebben we een label gemaakt.
Het label is hiervoor eerst bewerkt met gesso en een steenmotief mal. Na drogen is het label bewerkt met een aantal kleuren distress stain.
Vervolgens besproeid met water en gedroogd. Daarna een aantal stempels erop, wat aangezet met witte lijntjes en het resultaat zie je hier.
Leuk om te doen. Erg leuk om zo'n techniek uit te proberen. Kortom een dagje die weer genoeg inspiratie en materiaal heeft opgeleverd voor vele knutseluurtjes.
Ik ga nu nog even van de zon genieten. (mijn gedweilde vloer is inmiddels droog, dus ik kan weer van de bank). Vanavond aan de freubel met mijn nieuwe aanwinsten.


Iedereen een heel fijn weekend!
Groetjes Fieneke

6 opmerkingen:

  1. Wat is dit gaaf!!! Super die kleuren ook, geweldige details!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er super gaaf uit Fieneke.
    Geweldig mooi van kleur.
    Heb een heel fijn weekend.

    Gr leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er erg leuk uit. ik ben vandaag naar de creabeurs geweest niet echt veel nieuws gezien maar natuurlijk wel veel te veel gekocht.
    Fijn weekend,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hartstikke leuk!!
    Vooral die canvas, daar hou ik zo van.
    Heel mooi gemaakt en het staat vast super leuk zo op dat ezeltje.
    Lieve groet, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat zijn leuke workshops die je gevolgd hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ontzettend leuk, heel apart! Ik zou niet kunnen kiezen tussen die twee.
    Weer meer mogelijkheden!

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke