Pagina's

dinsdag 13 maart 2012

opkikkertje

Dit keer een opkikkerkaartje voor iemand die net geopereerd was. Ik heb de achtergrond gemaakt met alcoholinkt, de randjes gedistressed en met distress inkt bewerkt (vintage foto). De gebruikte stempels zijn allemaal van Marianne design. 
De kikkers heb ik ingekleurd met distress inkt. Ik heb de swirl  bewerkt met embossing poeder. Ik loop alleen tegen het probleem aan dat het glossy papier waar ik de alcoholinkt op doe niet tegen de heattool kan. Er laat dan een laagje los. Heeft iemand een tip hoe je dit oplost? (ik gebruik glossy fotopapier van de Action, ligt het daaraan?)
Alle tips zijn welkom.


Iedereen weer groetjes , leuk dat je weer even langskwam en iedereen ook bedankt voor alle leuke berichtjes die jullie iedere keer weer achter laten. Het altijd erg leuk om te lezen.


Groetjes Fieneke

8 opmerkingen:

 1. Hé fieneke
  een hele leuke kaart.
  Lekker groen past goed bij de kikkertjes

  je vroeg op mijn blog hoe het ging. Het gaat na de operatie hartstikke goed met me. na inspanning nog wel moe maar ik mag niet klagen. bedankt voor de belangstelling

  groet Debby

  ps heb je gezien dat ik een candy weg geef??? Als je je naam er even onder zet dan maak je ook kans om hem te winnen (als je het leuk vind natuurlijk)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart hoor.
  Daar zal de ontvanger vast goed van opknappen.
  Ik kan je helaas niet helpen met je vraag, ik heb geen idee.
  Waarom gebruik je foto papier? Moet dat voor de alcohol inkt? (dat ken ik nl niet, dat alcohol inkt). Misschien kun je het de volgende keer op een ander papier maken.....?! Maar misschien kan dit niet voor de inkt?
  Op de foto zie je niks vaan de "beschadiging", dus het valt wel mee, toch?! Ik ben ook altijd zo kritisch, je zit er ook met je neus boven op, als je een kaart maakt, maar vaak zien de ontvangers het geen eens.
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke en vrolijke kaart.

  groetjes, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuke, vrolijke kaart, daar moet je toch wel van opknappen.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een PRACHTIGE kaart Fieneke!!!!
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een lief beterschapskaartje weer
  groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke opkikkerkaart!
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaart!!
  Tot zondag.
  Groeten uit Gestel

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke