Pagina's

zondag 7 november 2010

De tissuebox

Hier is de versierde tissuebox. Ik had deze houten doos twee weken geleden op een beurs gekocht met het doel hem te beplakken. Dit is het resultaat geworden. Ik ben wel tevreden over het eindresultaat.
Ik heb de box beplakt met papier van Eline's huis van Marianne design. De randjes heb ik gemaakt met een Martha Steward pons. De 3 magnolia stempels heb ik natuurlijk weer ingekleurd met distress inkt. Hiervoor heb ik de volgende kleuren gebruikt: tattered rose, worn lipstick, aged mahogany en walnut stain.

De bloemen en blaadjes aan de voorzijde en de kleine blaadjes bovenop heb ik gemaakt met flower ponsen. De grote bloemen aan de voor- en bovenzijde en de blaadjes bovenop zijn gemaakt met met creatables. Voor alle bloemen en blaadjes heb ik ook papier van marianne design gebruikt.
De rozen bovenop zijn gekocht bij de Xenos. De tekststempel is van de fairy doodles. De randjes van de tekst heb ik met aged mahogany gekleurd. Verder heb ik nog een wit kanten lint verwerkt en een aantal spelden met een parelknopje.
Ik heb de box afgelakt, voor de "houdbaarheid", met waterhoudende lak. Dat bleek niet zo handig voor het lakken van materiaal met distress inkt. Maar ik heb het uiteindelijk voorzichtig gedaan en toen viel het "uitlopen" toch mee.
Ik ben benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden.
Groetjes Fieneke

5 opmerkingen:

  1. wauw, wat heb je dat mooi gemaakt, wat een details, ik zie steeds weer wat nieuws.
    De rozen van Xenos heb ik ook, ze zijn zo mooi.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind het een plaatje zeg, heel mooi gemaakt
    gr arina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw...hij is prachtig geworden zeg!
    super mooi versierd!
    groetjes
    neline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Fieneke,
    Jij maakt ook leuke dingen!
    Het bontrandje heb ik gemaakt met Snow Marker
    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super!!
    Ik weet wel wat ik voor mijn verjaardag wil....

    Groetjes van ons

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke