Pagina's

maandag 26 augustus 2013

Eerste Art Journal pagina's

Hallo allemaal,
Ik ben weer snel terug dit keer, ja de inspiratie was er weer.
Ik heb afgelopen weekend heerlijk zitten freubelen. Ik heb o.a. mijn eerste pagina's in mijn Art Journal afgemaakt. Tijdens de retreat van de Craftorij in juni zijn wij tijdens de workshop van Dyan aan een aantal art journal pagina's begonnen, maar die waren nog lang niet af. Dit zijn de eerste pagina's die ik af gemaakt heb.

Ik ben eigenlijk best wel tevreden over het eindresultaat. De achtergronden zijn gemaakt met Dylusions spray inkten. Verder stempels en templates ook van dylusions gebruikt. De cirkels en strepen zijn gemaakt met acrylverf. Ook de bruine schaduwen en opvulling van de manfiguren zijn gemaakt met acrylverf (en een beetje distress inkt).
Ben benieuwd naar jullie reacties. Het was erg leuk om te doen. Werkt toch weer anders als het maken van een kaart. Er volgen vast nog meer pagina's.

Groetjes Fieneke

8 opmerkingen:

  1. Ik ben er weer hoor!
    Wat mooi die pagina van jou. Ik vind dat weer zo knap, dat wil ik ook nog eens gaan proberen te doen.
    Tot gauw, groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, als dit je eerste pagina's zijn....dat belooft :) Ik vind het prachtig, vooral ook de witte lijnen en de schaduw. Supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook al aan de AJ pagina's!!! Ik loop echt achter en kom nu al tijd tekort, maar het lijkt me hardstikke leuk om te doen. Ze zien er echt super uit hoor en je zou zeker niet zeggen, dat je hier voor het eerst mee aan de slag bent geweest en dat belooft dan ook nog heel wat voor de toekomst. Succes.
    Groetjes Gery

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou dit vind ik klasse werk Fieneke...wat een sprekende en levendige pagina's...complimenten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Suuuper Fieneke, ik kan je nu alvast waarschuwen, het werkt verslavend hoor zo'n art journal! Geweldige pagina's heb je gemaakt. Groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super mooie pagina' Fieneke.
    Prachtige kleuren en ook de mannen figuren vind ik heel gaaf.
    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke