Pagina's

dinsdag 22 januari 2013

Iets heel anders om te laten zien

Dit keer niet iets door mij gemaakt, maar door mijn nichtje Iris, wat ik jullie graag wil laten zien. Iris heeft een energystofwisselings ziekte waar momenteel nog geen medicijnen voor beschikaar zijn. Stichting Energy4all zamelt geld in om onderzoek naar een medicijn mogelijk te maken. Iris heeft voor haar maatschappelijke stage met 2 vriendinnen een filmpje gemaakt om hier aandacht voor te vragen.
Ik vind t een mooi, indringend filmpje geworden en wil hem bij deze graag met jullie delen.
Voor verdere info over deze stichting zie ook de afbeelding aan de linker kant op mijn blog. En mochten jullie nog mensen weten die op zoek zijn naar kaarten. Ik verkoop mijn kaarten ook voor dit doel! zie tabblad "kaarten voor Energy4all".

Leuk dat je weer even langs kwam,
Groetjes Fieneke

12 opmerkingen:

 1. Jeetje Fieneke, daar sta je inderdaad niet bij stil wat een inpact dit moet hebben voor zowel Iris als haar ouders!
  Goed dat ze hiervoor aandacht vragen op zo'n manier!!!!
  Succes met de verkoop van je kaarten.
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat erg voor Iris en haar ouders, zo in de onzekerheid moeten leven, ik hoop van harte dat er toch onderzoek komt zodat ook zij een volwaardig leven kan leiden in de toekomst!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jeetje daar wordt ik even stil van, die meiden hebben een heel goed filmpje gemaakt! ik ga op de site kijken, wat/hoe ik iets kan bijdragen.
  Groeten Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel Fieneke voor het delen! Inmiddels is het filmpje al door bijna 2400 mensen bekeken!
  Iris wordt nu ook genoemd op de website van Energy4all.

  Liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat indrukwekkend en op deze manier heel duidelijk uitgelegd, ik hoop van harte dat men verder komt in het onderzoek en er een medicijn komt, zodat kinderen zoals Iris geholpen kunnen worden.
  wat mooi dat je kaarten verkoopt om zo je steentje hierin bij te dragen.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat weer een schrijnende oproep voor een ziektebeeld waar geen verder onderzoek naar kan worden gedaan, omdat de overheid en de farmaceutische industrie het niet nodig genoeg vindt...Een groot compliment voor je nichtje Iris en haar vriendinnen die dit indringende filmpje hebben gemaakt...Wie weet helpt dit filmpje!!!
  Allemaal sterkte.

  Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 1 tot 2 kinderen per week? Allen al in Nederland? En dat is niet voldoende om een medicijn voor te ontwikkelen? Wat is er toch mis met onze maatschappij. Met deze meiden zeker niks, groot respect en bewondering dat ze dit filmpje hebben gemaakt. Ik zou zeggen stuur het eens naar BNN. Zij gaan er zeker iets mee doen, het meer onder de aandacht brengen. Filemon zal er zeker wat mee doen. Aandacht dat is waar deze ziekte om smeekt. Iris heel veel sterkte meid, ik wens je een lang en geukkig leven en hoop dat er, ook voor jou , medicijnen ontwikkeld zullen worden die je kunnen helpen. Dat verdien je, dat verdient elk kind. En trek je vooral niks aan van mensen die vreemd opkijken, die kom je overal tegen, helaas zie je niet aan ze dat DAAR iets mis mee is.

  Lieve groet,
  Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb je filmpje gedeeld op mijn facebookpagina, als iedereen dat doet zijn er veel meer mensen bij wie dit onder de aandacht komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderaad een heel indrukwekkend filmpje Fieneke .
  Een heel groot compliment voor ej nichtje en har vriendinnen om dit op deze manier onder de aandacht te brengen.

  Heel heel veel sterkte allemaal.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit filmpje is heel indrukwekkend. Wat een goed initiatief en wat goed gedaan door die meiden. Hoort eigenlijk op tv uitgezonden te worden, bij de wereld draait door, daar het onder de aandacht brengen. Ik las hierboven ook al over BNN. Probeer het! Wie weet helpt het om het meer onder de aandacht te brengen. 1-2 kinderen per week, dat is echt veel. Ik heb je fotootje natuurlijk eerder zien staan op je blog, over doodmoe geboren, maar ik heb dankzij het filmpje een beter beeld wat voor impact het heeft. Heftig. Wat goed dat je dit laat zien op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Respect meiden voor dit prachtige filmpje, en een tante die het maar weer eens op haar blog onder de aandacht brengt,
  gewoon super. Ga zo door.

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke