Pagina's

donderdag 29 december 2011

Mannenkaart Tim Holtz style

Dit keer mij weer eens uitgeleefd op de "Tim Holtz"technieken en daar deze labelkaart mee gemaakt. Voor de achtergrond heb ik een label uitgestanst. Hierop heb ik met witte paintdabber een stempelafdruk gemaakt (stempelset "steampunk" van Tim Holtz). Daarna ben ik met distress inkt de achtergrond gaan kleuren. (Shabby shuttters, peeled paint, vintage photo en barn door).
De auto (stans van Tim Holtz) heb ik uitgestanst uit een kartonnen verpakking en bewerkt met distress inkt. de losse onderdelen heb ik bewerkt met inktdabber (copper). De letters heb ik gestanst uit karton (stans Typeset) De letters het daarna zwart gemaakt met een zwart stempelkussen. Alles wat nog niet helemaal zwart was, heb ik bruin gemaakt met vintage photo. Daarna de letters bewerkt met glossy accents.

De stempel van de 3 heren is ook uit dezelfde stempelset als de achtergrond. Deze heb ik ook op karton gestempeld. Het label is van Tim Holtz, de wijzende vinger is ook uit dezelfde stempelset. De wieltjes (movers en shapers "mini gears") heb ik gestanst en daarna bewerkt met paintdabber (gold en copper). Het radertje er bovenop en het wijzertje zijn embellisments van Tim Holtz.
Het lintje ten slotte is een beige lint gekleurd met distress stain.
Ik vind hem wel leuk geworden, jullie?

Groetjes en tot blogze maar weer.
Fieneke

10 opmerkingen:

  1. Heel gaaf geworden deze mannenkaart is toch leuk om te krijgen.

    Fijne jaarwisseling

    Scrapfanaat Peter

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt SUPERGAAF!!!!!!!!
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi gemaakt Fieneke! Ik vind mannenkaarten altijd zooo lastig. Dit is een echte stoere.. super gedaan. Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een mannenkaart is altijd lastig. Jou uitwerking is prachtig. De technieken van Tim Holtz vind ik geweldig evenals de stansen. Groeten, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kaart is dit en de rest van je kaarten zijn ook erg mooi!
    Gr-jes Mariken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Helemaal geweldig, ziet er super mooi uit!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind 'm super leuk, echt een hele stoere mannenkaart. Ik ga dat ook eens proberen zodat mijn huidige kaart klaar is haha!! Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Fieneke,

    Wat leuk dat je mijn blog bezocht hebt en ook volger bent geworden! Ik op mijn beurt,heb me ook bij jou aangemeld!Wat een prachtige creaties maak je!! Ik ben ook helemaal weg van Tim Holz maar mijn creatieve brein werkt daar niet aan mee (hi,hi) vind het zo ontzettend knap hoe je dat allemaal bedenkt en maakt.Ik hoop hier nog veel T.H.creaties te mogen bewonderen.

    groeten, Erma

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een geweldige stoere Mannekaart Fieneke.
    Echt schitterend.
    Heb een hele fijne Jaarwisseling.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Tsjonge, wat ben je hier toch goed in in dit soort kaarten Fieneke! Lieve groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke