Pagina's

vrijdag 30 december 2011

"van Harte" en "gefeliciteerd" en een voor iedereen de beste wensen!

Nog een kaartje gemaakt in de stijl van mijn vorige label. De werkwijze is zo'n beetje hetzelfde als bij het label. Ik heb voor deze kaart ook de grote wiel stans gebruikt van Tim Holtz en een andere letter stans (vintage market).
Ik heb ook nog een label gemaakt. Voor deze kaart ( en het label uit mijn vorige berichtje) heb ik geen designpapier gebruikt. Wij waren een weekje op vakantie en ik kon het niet laten om freubelspullen mee te nemen maar dan moet je wel een keuze maken wat je meeneemt. Ik had dus alleen mijn distress meegenomen, wat stempels, paintdabbers, mijn cuttlebug en een paar stansen.

Voor dit label (helaas komen de kleuren niet zo mooi over) heb ik de label stans gebruikt. Voor het stempelen heb ik een stempelset van Tim Holtz gebruikt. De swirls heb ik eerst met parelmoer paintdabber gemaakt, daarna de achtergrond gekleurd met distress. De tekst het ik vervolgens gestempeld met distress inkt (stormy sky). De vlinders heb ik eerst met zwarte inkt gestempeld en daarna nogmaals en deze uitgeknipt en erop geplakt. Deze vlinders heb ik ook met distress gekleurd.
De letters "love" heb ik met een sizzixstans uitgestanst (door het label en de kaart erachter heen). De kleine lettertjes zijn weer uit de stans typeset. Alleen was het woord gefeliciteerd iets langer dan ik had verwacht.
Dit was mijn gefreubel tijdens ons heerlijke relax weekje vakantie en tevens de laatste creaties die ik jullie dit jaar wil laten zien.

Ik wens iedereen een hele gezellige jaarwisseling en bovenal een gezond, liefdevol en heel creatief 2012 toe!

Groetjes Fieneke

8 opmerkingen:

 1. Wowww wat vind ik ze mooi, ivm tijdgebrek kom ik maar niet aan het oefenen:) Heel mooi!!!

  GRoetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige creaties Fieneke, vooral het label vind ik supermooi!
  Ik wens je ook alle goeds voor 2012 en tot blogs in het nieuwe jaar!
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kaarten en labels in de tim holtz technieken. Ik wil jou ook het allerbeste wensen voor het nieuwejaar en dat we maar net zo creatief in 2012 mogen zijn, als dat we dit jaar waren
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi alletwee!!!
  Jij ook een hele FIJNE jaarwisseling Fieneke!!!!!
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Fieneke

  Wat een prachtige creaties.
  Echt schitterend.
  Heb een hele fijne Jaarwisseling.
  En alle goeds voor 2012 gewenst.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw Fieneke, wat ziet het er weer supers uit! Jij ook een schitterend 2012 meis! Lieve groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Fieneke, dit is echt prachtig meid, ik vind die Tim Holtz stijl zo mooi en gek genoeg heb ik nog nooit iets in die stijl gemaakt. Dat is een beetje buiten mijn comfort zone denk ik hihi! Groejtes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke