Pagina's

vrijdag 27 mei 2011

Bloemen en een boot

Hallo bloggers, weer een blogje van mij. Geen Magnolia dit keer. Naast mijn liefde voor magnoliastempels krijg ik ook een zwak voor stempels van crafty individuals. Ik had al een stempel met vlinders en heb er nu nog wat andere stempels bij gekocht. Twee daarvan heb ik op deze twee kaarten gebruikt.
Voor de bloemen stempelkaart heb ik gebruik gemaakt van designpapier van Pinkpaislee "Butterfly garden". De stempel heb ik eerst bespoten met glimmermist "lemon rest" en daarna  met "tim Holtz veegtechniek" gekleurd met distress antique linen en forest moss. De kaart heb ik verder aangekleed met een bloem gemaakt met een crealies stans, een creatable en een randje gemaakt met een martha Steward pons. Nog een paar pearlpen parels erop en toen was ik tevreden. Niet teveel poespas op deze kaart.

Voor de kaart met de boot heb ik designpapier gebruikt waarvan ik de afkomst niet meer weet. De stempel heb ik bespoten met glimmermist "iridescent gold" en daarna gekleurd met distress antique linen, vintage photo en walnut stain. De wielen heb ik gemaakt met een Tim Holtz stans "gadget gears". Deze heb ik bewerkt met cracklepaint walnut stain. Verder voor de afwerking nog wat jute gebruikt en een randje gemaakt met een martha Steward pons.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik vind het eigenlijk wel leuk om naast alle magnolia's ook andere dingen te maken. Bovendien is natuurlijk ook niet iedereen gecharmeerd van een kaart met zo'n lief meisje erop. Goed voor de afwisseling.
Groetjes en alvast een fijn weekend, Fieneke

9 opmerkingen:

  1. hoihoi...de bovenste kaart vind ik helemaal top, mooie kleuren en ow die stempel...zit hier half te kwijlen. De onderste is echt een mannen kaart en ook erg goed gelukt..liefs Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtige vreaties, de één heel mooi vrouwelijk en de ander echt voor een man, ze zien er beide SUPER uit.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ze zijn alle bei prachtig gemaakt

    de boot een echte mannekaart heel mooi

    en nee het hoeft niet altijd magnolia te zijn al zijn we hier wel verslaaft aan hi hi

    gr roelie S

    BeantwoordenVerwijderen
  4. kan me voorstellen dat je ook verslaafd bent aan deze stempels! Prachtig gedaan.
    De stempel met de boot vind ik wel heeeeel erg gaaf.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig wat een bijzondere mooie kaarten!!! Stuk voor stuk prachtig!! Ik zou wel willen dat er wat meer uren in een dag zaten, want deze stijl vind ik ook prachtig!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi hoi,

    goh wat een prachtige kaartjes zeg!!!!! Héééél mooi!!!
    fijn weekend!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind ze PRACHTIG!!!!!!
    heel wat anders maar SUPER mooi!!!!!
    Groet Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaartjes Fieneke!
    Echt super mooi gemaakt!
    groetjes, Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat zijn ze mooi,Fieneke!Prachtig
    Groetjes, Irm

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke