Pagina's

woensdag 23 februari 2011

Een paarse bloemengroet

Leuk dat je weer langs komt op mijn blog!!!
Ik heb gisterenavond een knutselavondje gehad samen met mijn moeder. Die had een keer glimmermist gekocht bij een demo op een beurs, maar later geen idee meer hoe je het nu moest doen. Vandaar gisterenavond een "workshop" glimmermist en distress en zie hier mijn resultaat.
Ik heb de achtergrond dus gemaakt met glimmermist (purple pansy en pomegranate) en distress inkt (dusty concord en vintage photo).
Op die achtergrond heb ik een bloemenstempel gebruikt van Heartfelt creations (wat zijn die toch super leuk!). Deze bloemen heb ik nogmaals gestempeld op aquarelpapier en uitgeknipt. De bloemen heb ik ingekleurd met distress inkt (dusty concord en milled lavender).

Natuurlijk mocht ook de magnolia stempel niet ontbreken. Deze Tilda heb ik ingekleurd met distress: Walnut stain voor de laarsjes en haren, tattered rose en fired brick voor het gezichtje, handjes en benen, dusty concord en milled lavender voor de kleren en voor de bloemetjes ook dusty concord en forest moss.
Voor de finishing touch nog met een parelpen wat pareltjes aangebracht, een met randje gemaakt met een Martha steward pons en een tekst stempel van Marianne design.
Aan het eind van een gezellige avond was dit het resultaat en is ook mijn moeder met een leuke kaart huiswaarts gekeerd. Bovendien weet ze weer hoe ze de glimmermist en distress kan gebruiken zodat deze niet in de kast onder hoeven te stoffen. Zonde niet waar, want het is ontzettend leuk spul.
Groetjes en tot een volgend berichtje maar weer.
Fieneke

8 opmerkingen:

  1. ohhh...geweldig leuke kaart weer! je achtergrond is echt super gaaf gemaakt.
    Helemaal supersss;)
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooi kaartje Fieneke
    prachtig dat paars!
    groetjes, Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke kaart, heel mooi hoe je het achtergrondje hebt gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. prachtig kaartje, schitterende achtergrond en de bloemenstempel, zo gaaf.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Fieneke

    Wat een super leuke kaart heb je gemaakt.
    Ik vind hem goed gelukt hoor.

    Groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leukje,grappig met die paarstinten.En die bloemenstempel is idd heel erg leuk,die is altijd te gebruiken.Groetjes en jij ook een fijn weekend, Irm

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart. Die stempel vind ik echt geweldig. Zag toevallig ook een kaart in de nieuwe Cards Only staan, waar ze die stempel gebruikt hadden. Gr. Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Fieneke,
    Nog een vraagje over de bloemenswirl stempel. Waar heb je die aangeschaft?? Gr. Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke