Pagina's

zaterdag 21 december 2013

twee keer een canvas

Hallo allemaal,  lang geleden dat ik iets gepost heb. Maar ik heb niet stil gezeten. Naast alle drukte op mijn werk en als groepsmoeder met alle kerstperikelen op de basisschool heb ik twee canvassen gemaakt. Beide canvassen zijn 50X50cm.
De achtergrond is gemaakt met stukken scrappapier, gelmedium, en acrylverf. Daarover heen glazing medium met acrylverf, randen met distress inkt en afgewerkt met inka gold. Met Ferro heb ik met de template de stippen op de achtergrond aangebracht. 
De vlinders zijn stempels van studio light. Ingekleurd met panpastels. De randen bewerkt met inkagold en accenten aangebracht met een goudkleurige marker.

De bloemen zijn gemaakt met een stans van Tim Holtz. Deze ingesmeert met dezelfde ferro als de stippen. Daarna een tekststempel (tim holtz) erin gedrukt. Na drogen het geheel bewerkt met inka gold.
Tenslotte nog wat swirls gemaakt met een Tim Holtz stans en bewerkt met inka gold.
Ik ben uiteindelijk wel tevreden over het resultaat. De canvassen hebben een mooi plekje in de huiskamer gekregen.
Bij deze wens ik iedereen gelijk hele fijne feestdagen en een heel creatief 2014!!!
Groetjes Fieneke4 opmerkingen:

 1. Super mooi Fieneke, echt twee prachtige canvasjes om ergens een plekje mooi te versieren, het is niet de hoeveelheid dat we maken dat telt maar de kwaliteit , en deze zijn echt schitterend!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn je canvassen gaaf geworden! Ik vind ze prachtig van kleur. Denk dat ze naast elkaar heel mooi zullen staan.
  Alvast hele gezellige dagen en alle goeds voor 2014, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!!
  Fijne feestdagen en een Gelukkig nieuwjaar.
  Lieve groetjes Aya

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Fieneke, wat een pracht creaties weer! Super mooi zoals jij al die technieken beheerst! Vind ze ook erg mooi van kleur.
  Ik hoorde van Samantha dat je nog op de kerstmarkt was geweest, leuk hoor! Jammer dat het weer niet echt geweldig was...Hoop dat je gezellige dagen hebt gehad. Wij waren gisteren in Drunen, gezellie! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke