Pagina's

zondag 3 november 2013

dag 5, Creative Chemistry 102


Hier mijn resultaten van dag 5 van Creative Chemistry. Weer hele leuke technieken die ik nu pas kon doen omdat ik een aantal materialen nog niet had. Donderdag een heerlijk dagje op de Krea Doe gehad en zowaar alle spulletjes die ik nodig had gevonden.

Tag 1: Rusting. 


Tag 2: Sticky Powder with glitter, Ik heb de foto er voor de volledigheid er maar bij gedaan, maar de distress glitter komt op de foto niet zo over. Ik had ook een stempel gebruikt met te dunne lijntjes.


Tag 3: Sticky powder with leafing, super leuk, het werken met sticky embossing poeder en flakes.Tag 4: Shabby chic, Erg leuk, met distress paint en clear embossing poeder.Tag 5: Tarnished Silver, een mooi resultaat (belletjes zijn met deze techniek bewerkt), het eindresultaat lijkt een beetje Tin achtig.Tag 6:Chalkboard, super leuke techniek met frosted crystal embossing powder (eindelijk gevonden op de Krea Doe) en schoolbord krijt.

Nog twee tags van dag 3 die ik nog niet kon maken omdat ik geen sticky embossing poeder had en geen distress glitter. De eerste tag is gemaakt met figuren gekleurd met distress inkt en clear embossing poeder. Bij de tweede zijn de figuren bewerkt met gekleurde distress glitter.
Dit waren de laatste tags van mijn online Workshops van Tim. Super leuk om te doen.....volgend jaar Creative Chemistry 103??? Ik ga zeker weer meedoen.

Groetjes en nog een fijn weekend, 
Fieneke


4 opmerkingen:

 1. mooi weer allemaal, de onderste vind ik helemaal super.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn weer heel gaaf:0)
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een creativiteit! Geweldig al die tags en al die technieken. Was vast erg leuk om te doen.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super leuke technieken en tags Fieneke!!!
  Gr Patricia

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke