Pagina's

zaterdag 13 juli 2013

12 tags of 2013 juli

Hallo allemaal, ik heb, voor mijn doen, heeeel lang niets van mij laten horen. Mijn freubelinspiratie en tijd was ver te zoeken..... dus er kwam niets uit mijn handen. Maar gisterenavond ben ik weer eens aan de slag gegaan en heb de Tim tag van Juli gemaakt. Ik had juni al gemist en wil toch een beetje bij blijven. Ik heb wat geïmproviseerd met de stansen en stempels, maar ik vind het resultaat wel leuk geworden.
Het effect met de cracklepaint en de stains is wel leuk. Met deze onverwachte inspiratie boost heb ik ook nog de tag van juni gemaakt. Deze volgt nog op mijn blog.

Iedereen een heel fijn weekend en tot blog ze weer, al is mijn blogfrequentie op dit moment wel op een laag (zomer) pitje :)

Groetjes Fieneke

6 opmerkingen:

 1. Hoi Fieneke,het is een hele mooie tag geworden,logisch toch dat je in de zomer met andere dingen bezig bent,vitamientjes opdoen voor de winter,en je ziet als je begint komt de inspiratie al knutselendeweg vanzelf terug,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, gaaf hoor !!!! Ik heb precies hetzelfde probleem, totaal geen inspiratie, maar ik geniet heerlijk van het mooie weer en ach die inspiratie komt wel weer.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooi resultaat Fieneke!

  goed weekend, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie meteen, om er weer in te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WAUW echt SUPER MOOI zeg!!!!
  Gr Patricia

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke