Pagina's

donderdag 20 juni 2013

craftstamper

Hallo trouwe blogvolgers. Mijn creatieve uitspattingen staan op het ogenblik op een erg laag pitje. De laatste schoolweken slokken veel tijd op. Zeker als groepsouder van groep 8 die misschien wel eens te snel overal ja op zegt. Daarnaast erg druk op mijn werk,  waardoor ik deze en komende weken zeer regelmatig meer uren moet werken dan de 22 die ik normaal werk.  Dan wil ik ook nog 2-3 keer hardlopen.. En het huishouden nog enigszins doordraaien.  Tsja en dan blijft er niet veel tijd meer over.
Maar.......komend weekend ga ik naar de retreat van de Craftorij in Ede
Een heel weekend uitleven met verf, inkt, stempels etc... Een workshop van Kate Crane en Dyan Reaveley, ik heb er ongelooflijk veel zin in. Morgen avond vertrek ik naar Ede en kom zondag weer thuis.
Nog iets leuks. Ik heb een abonnement op de Craftstamper. Nu liep dit in het begin heel stroef en kwam t tijdschrift niet op tijd of niet.  Nu bleek het adres goed te zijn maar als land was ingevuld Niger :) dat ligt niet echt on de buurt. Inmiddels loopt het abonnement goed. Valt er vandaag ineens nog het nummer van april op de deurmat. Is waarschijnlijk via Niger naar Drunen gekomen. Ik had inmiddels het april nummer al omdat de uitgever mij na een mailwisseling al een andere had gestuurd.
Aangezien ik er geen twee nodig heb ga ik deze maar verloten. Ben je gek op stempelen en heb je de Craftstamper van April nog niet, reageer dan even op dit berichtje, dan verloot ik woensdag de 25ste dit exemplaar.
iedereen groetjes en tot blogze maar weer.
Fieneke

12 opmerkingen:

 1. ik ga ook het hele weekend, ik heb er echt zin in!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. enne ik wil de craftstamper ook erg winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. veel plezier het weekend Fieneke, ik ben ook geaboneerd op de craftstamper.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier in Ede!
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar al die drukte.
  Ik wens je SUPER veel plezier dit weekend!
  Ik ben ook lid van de craftstamper!
  Gr Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt inderdaad allemaal erg druk, maar ook leuk en gezellig. En wat dat tijdschrift betreft, zoiets is natuurlijk altijd leuk, dus...
  Veel plezier dit weekend in Ede, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Fieneke, ik ken het! alles op een laag pitje.
  Hier ook namelijk. Te veel andere dingen aan m'n hoofd dus geen tijd en zin om te freubelen.

  Maar jij gaat in ieder geval een leuk weekend tegemoet. Heel veel plezier!

  Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat gezellig, zo'n weekendje weg!! Heerlijk bijtanken!!
  En tja, tijdschrift vind ik altijd leuk, ik loot graag mee!
  Fijne dagen, Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou Fieneke, ik heb best wel wat tijd over, die doneer ik dan wel aan jou! :-)
  Geweldig dat je naar het mini retreat gaat, lijkt me een hele belevenis, waar je veel kunt opsteken! Gezellige dagen gewenst daar!
  En die Craftstamper ken ik nog niet, dus ook ik loot graag mee.

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hm, bij mij ging het precies zo, ook naar Niger :( heel irritant eigenlijk wel, zeker omdat ik het cadeau had gekregen en het cadeau maand na maand maar niet kwam grrr ;) Ook ik heb een dubbel exemplaar ontvangen, daar heb ik al een bestemming voor, maar ik vind jouw idee om 'm te verlopen super! Veel inspiratieplezier met je abonnement!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat je hem gaat verloten. Ik koop hem zo nu en dan in de winkel, maar April heb ik nog niet, dus ik zou graag in de verloting mee doen.

  Groetjes, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hi Fieneke,leuk dat je op mijn blog bent geweest en volger bent geworden. Het was een top weekeinde, ik zit nog steeds een beetje na te genieten

  gr
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke