Pagina's

woensdag 10 oktober 2012

Nog een blokje

Dit keer nog een gepimpt notitieblokje om aan jullie te laten zien. Bij het zien van het vorige blokje, dat ik voor mijn nichtje had gemaakt, riep onze jongste dochter "dat wil ik ook wel". En aangezien zij afgelopen weekend jarig was, kon een blokje voor haar niet achter blijven.
Dus dit blokje voor haar gemaakt. Karlijn haar lievelingskleur is paars, vandaar overwegend paars gebruikt. De achtergrond heb ik met Panpastels en een template gemaakt. De stempels zijn van Stampinback, dylusions en stampotique.
De letters en het cijfer heb ik gemaakt met een stans van Tim Holtz. De doodels op de voorzijde heb ik gedeeltelijk ingekleurd met een witte gelpen.

Voor de binnenzijde ook weer stempels gebruikt van Dylusions en Stampinback. de achtergrond met panpastels gekleurd en een paar dotjes Gesso. Achter het schuine geblokte streepje is ruimte op een label op te bergen.
Het label was een kadootje in de vorm van een tegoedbon voor een bureau op haar kamer. De achterzijde heb ik op dezelfde manier gemaakt als voor- en binnenzijde.
Een ringetje erin gemaakt met de Cinch en wat lintjes ter versiering eraan geknoopt. Ik vond het wel een leuk eindresultaat geworden en Karlijn was blij met haar kado.
En dan nog even iets leuks om jullie te laten zien. Gisteren lag deze giveaway bij mij in de bus. Deze had ik gewonnen op het blog bij Alie. Alie bij deze nogmaals bedankt!Super leuk toch?! Ben je benieuwd wat zij maakt kijk eens op haar blog. Bovendien is Alie de ontwerper van de leuke stempels van Stampinback die ik in o.a. dit notitieblokje heb gebruikt.

Ik ga nu maar weer eens aan het huishouden. Mijn gedweilde vloer is inmiddels droog.... Morgen een hele dag knutselen bij de Craftorij, bij de workshop van Kate Crane.....ik heb er zin in....

Fijne dag allemaal en tot een volgend berichtje.
Groetjes Fieneke

16 opmerkingen:

  1. Ow geweldig Fieneke, en wat zijn die Dylusions stempels toch leuk hè?! Ik moet weer ff sparen hoor, maar ik ga er zeker nog meer van aanschaffen. Groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Fieneke,

    Wat een leuk boekje heb je gemaakt. Ik moet dit ook echt eens gaan doen bedenk ik me net. Ik heb er nog een aantal in de kast liggen waar ik nog nooit iets mee heb gedaan.
    De jouwe is erg leuk geworden.
    Een leuk geschenk om te geven.
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig die kleuren, super mooi boekje en wat heb je verder ook geweldige creaties gemaakt!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wow een prachtig blokje heb je voor je dochter gemaakt, leuk! Veel plezier morgen bij de workshop in Ede!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze is ook weer super zeg!!!
    Wat moet jij nog leren dan bij Kate Crane????? haha
    Veel plezier hoor, laat je gauw zien wat je gemaakt hebt????
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuk boekje heb je voor je dochter gemaakt zeg
    Hier zal ze super blij mee zijn en nog gefelicteerd.
    Het is ook zo mooi afgewerkt aan alle kanten
    Petje af hoor.
    Ook gefeliciteerd met je leuke prijs.

    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat heb je dit gaaf gemaakt voor je dochter, mooie details zie ik weer, veel plezier morgen bij Kate.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je dochter springt vast een gat in de lucht, wat gaaf heb je dit gedaan!! En gefeliciteerd met je give-away, weet je wel rad mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een blije dochter zul jij hebben Fieneke (alsnog gefeliciteerd!)...wat een leuke stempelcollage in lekkere kleuren heb je gemaakt. Leuk om te zien dat Stampotique en Stampinback zo goed bij elkaar passen :-)
    Dankjewel voor je extra berichtje over de followers gift...nogmaals: Geniet ervan...en ook van vandaag als je bij Kate mag spelen! We lezen vast meer hier over op je blog, hoop ik!

    Hartelijke groet, Alie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie uitwerking voor je dochter Fieneke, en wat leuk dat je mij gevonden hebt. Nu kan ik ook genieten van jou mooie creaties, wat was het heerlijk he vandaag!

    Groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fieneke wat een SCHITTEEND boekje heb je voor je dochter gemaakt. (Alsnog van harte). En wat gaaf je ontmoet te hebben vandaag in Ede. Erg leuk.
    groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Alsnog gefeliciteerd met je dochter! Wat een schitterende creatie heb je voor haar gemaakt. Ze is vast heel trots op haar moeder.

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Fieneke, wat een prachtig boekje is dit geworden! Heel erg mooi gemaakt, super idee!
    Groetjes Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het is een echt prachtig boekje geworden Fieneke, de kleuren en de stempels zijn fantastisch mooi!!!

    Groetjes
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke