Pagina's

vrijdag 29 juni 2012

Bijpassende kaart

In mei had ik al kadootjes gemaakt voor mijn moeder, zie eerdere blog, daar moest nog wel een kaartje bij. Aangezien mijn ouders a.s. dinsdag verwachten terug te komen van vakantie werd het tijd dat ik er eens een kaart bij ging maken.
Vanmiddag dat even gedaan. Omdat ik het wel leuk vond dat de kaart past bij het kadootje heb ik in de kaart het design papier verwerkt waarvan ik ook het kadootje heb gemaakt.
Dit keer dus in de schilderstape techniek ook wat gescheurd design papier verwerkt. De vlakjes zijn gekleurd met distress stains, de stempels zijn van Art Journey, paper artsy, stampotique en MD (tekst).
Ik vind het wel leuk geworden.
Hier hebben de kinderen vandaag zomervakantie gekregen.Nu het zomerweer nog........ Het zonnetje is hier nog ver te zoeken.


Voor iedereen die al weg gaat, een hele fijne vakantie! en voor de rest een heel fijn weekend.
Groetjes Fieneke

10 opmerkingen:

  1. Hoi Fieneke, wat een mooi kaartje! Leuk idee ook om het papier erin te verwerken! Dit zal je moeder zeker weten te waarderen! Fijn weekend ook!
    Groetjes, Irm

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw meis, hij is weer schitterend!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Fieneke

    Je kaartje is prachtig in mooie kleuren en die roos is schitterend. Ik vind dit echte Fieneke kaarten met deze techniek.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauwww een beauty!!! Super die kleuren ook!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kaart is dit ook weer. Prachtig van kleur. Ook voor mij is de vakantie begonnen. Vanochtend de rapporten uitgedeeld en nu zeven vrije weken in het vooruitzicht. Heerlijk!
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Fieneke, wat een leuk effect zeg deze techniek!! Mooie kleurtjes ook. En jawel, ook ik heb (eindelijk) zomervakantie! Heerlijk genieten! Groetjes,Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Weer een hele mooie kaart.

    Groetjes,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een leuke kaart weer en wat een top effect...zal je mams blij mee zijn...knuf peet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schitterende Fieneke-kaart. Zal je moeder heel blij mee zijn. Prettige vakantie, Mienokje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erg leuk geworden weer. Had ook niet anders verwacht...

    Lijkt me leuk om eens af te spreken! Je komt geloof ik regelmatig bij de scrapheap, en je bent ook al eens bij Miranda van de Zeepkeuken geweest. Dan ben je bijna bij mij!! Maar...eerst maar eens genieten van de zomervakantie, en dan gaan we een poging wagen! hihi

    Groetjes
    Peggy

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke