Pagina's

zaterdag 7 januari 2012

Voorbeeld voor kinderfeestje

In februari wordt onze middelste 11 en dat moet natuurlijk weer met een kinderfeestje gevierd gaan worden. Aangezien dit een feestje wordt met allemaal meiden kan er natuurlijk iets geknutseld worden (wordt bijna traditie elk jaar). Ik wilde eerst een canvas gaan scrappen met een foto erop (ideetje opgedaan op het blog van Patricia). Maar toen liep ik laatst de Action binnen en zag daar deze houten doosjes staan (lang leven de Action!).
Die kon ik niet laten staan. een super leuk houten doosje met een inzet bakje en een spiegeltje. Super leuk voor meiden van 11 om oorbellen, de eerste make up etc. in te gaan bewaren. Dus het canvas was van de baan en ik heb doosje ingeslagen. Het doosje heb ik eerst geverft met Gesso en daarna met zilverkleurige acrylverf. (ik ga voor de meiden de doosjes alvast met gesso verven, goud of zilver mogen ze zelf doen). Daarna het doosje opgepimpt met een foto (die ga ik maken bij binnenkomst).
Een bloem, die gaan ze zelf maken (ik stans e.e.a. alvast van te voren allemaal uit), vlinders
en swirls. Onze jongste dochter heeft model gestaan voor het voorbeeld doosje. Zij wilde ook graag een doosje dus heb ik deze voor haar gemaakt.
De meiden vonden het in ieder geval al geslaagd, dus ik hoop dat de vriendinnen het ook allemaal leuk zullen gaan vinden. Rond 15 februari is het feestje dan laat ik jullie wel weten of het geslaagd is. Voor die tijd moet mijn cuttlebug nog wel overuren gaan draaien!
Gezellig dat we weer even langskwam op mijn blog.
Iedereen een gezellig weekend nog en tot blogze maar weer.

Groetjes Fieneke

16 opmerkingen:

  1. Ik denk wel dat de vriendinnekes dit erg leuk gaan vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat gaat vast en zeker een geslaagd feestje worden als ze zo'n mooi doosje mogen maken en ook nog mee naar huis mogen nemen,

    Groetjes Jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel mooi

    ik denk dat de vriendinnetjes dit super gaaf gaan vinden

    alvast veel plezier er mee en deze doos is prachtig geworden

    gr roelie S

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat gaat een super feest worden! Wat een leuk idee.
    Veel plezier in ieder geval.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat wordt vast een leuk feest! Ik heb de doosjes ook ingeslagen voor mijn 2 dochters. Vond het inderdaad wel heel leuk en geschikt voor hun sieraden en make-upjes. Moet er alleen nog even tijd voor vinden op ze te pimpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een prachtig doosje!

    erg leuk gemaakt!

    gr regina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtig doosje, leuk idee voor een feestje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een ontzettend leuk idee Fieneke. Dat valt zeker in de smaak bij die meiden. Wie wil nou niet zo'n mooi kistje!!!! Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een super gaaf doosje. Inderdaad leuk voor zieraden of make-up. logisch dat je jongste dochter blij is met de dos. em ook de meiden op het verjaardags feestje van je oudste dochter zullen er erg blij mee zijn. Alvast een hele fijne verjaardag

    groetjes
    Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk idee Fieneke! Het ziet er dan ook prachtig uit, heel schattig.

    Groetjes,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Fieneke,
    Wat een GAAF idee zeg en heel mooi doosje ervoor.
    Dat is toch nog leuker als een Canvas hoor vind ik. haha
    Ik ben benieuwd naar het resultaat van de meiden.
    Succes!!!!!
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat ziet er super leuk uit FIENEKE.
    Echt geweldig.
    Heb verder een hele fijne zondag.

    Gr leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo Fieneke,dat wordt vast een super leuk feest,wat een leuk idee,heel veel plezier met z'n allen!Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. WAt een ontzettend leuk idee zeg!!!! Dat wordt vast en zeker een succes! Als we de Action ook niet hadden.... die doosjes zijn natuurlijk geweldig voor meiden van die leeftijd. Veel plezier en ben benieuwd naar het eindresultaat!

    groetjes Arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super leuk kistje is dit zeg, dat zullen de meiden leuk vinden, heb even rond geneusd maar wat een prachtige creaties heb je gemaakt zeg, super, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke