Pagina's

vrijdag 6 januari 2012

Dance in the rain

Weer iets heel anders om te laten zien als de Magnoliakaartjes. Ik vind het ook super leuk om met Tim Holtz materialen te werken. Hier dus weer een Tim Holtz label. Het label heb ik beplakt met design papier uit een blokje van ...?  Daarna het ik het mannetje met paraplu gestanst uit wit karton. Hierop een tekststempel gestempeld en de randen gedistressed met Iced spruce.
De tekst is een stempel van Tim Holtz, de randen heb ik geknipt met een fotorand schaar en ook bewerkt met distress Iced spruce. Het lint heb ik eveneens met distress Iced spruce gekleurd.
Ook de labelrand nog wat geinkt en een paar zwarte parelpenpareltjes erop.

Iedereen bedankt voor alle reacties op mijn vorige creatie, super leuk om te lezen allemaal. Mocht je zin hebben om een reactie achter te laten....Leuk, ik lees ze met veel plezier.

Ik ga nu even stofzuigen.......en vanmiddag met de kids naar het textiel museum in Tilburg(educatief verantwoord uitstapje niet!?). Vanavond vast wel weer even tijd om te freubelen.

Groetjes Fieneke

11 opmerkingen:

  1. Ik heb precies hetzelfde, ben ook helemaal weg van TH zijn materialen, maar kom er maar niet aan toe:) Maar wat ziet je tag er weer helemaal geweldig uit!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk gemaakt hoor! Ik vind de materialen van deze man ook erg leuk, maar heb er eigenlijk nog niet zoveel van. Maar je brengt me wel op ideeen. Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh...hij is gaaffff!!
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. HEEL MOOI GEMAAKT ZEG!!!!
    Ik vind de tinten heel mooi!
    Groet Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi Fieneke,

    Heel erg mooi en de tekst is super.
    groetjes,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Fieneke, mooie stoere label, ik vind het wel wat die Mr. T.H., ik ga het ook eens wat meer gebruiken! Groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Fieneke,
    Wat leuk deze tag in Tim Holtz style. Ik vind het ook erg mooi en leuk om mee te werken. Het is altijd zo lekker stoer. Jou tag is zeer geslaagd.Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw wat een mooie kaart, echt een keer wat anders door dat zwart-wit. Ziet er stijlvol uit..

    Ook wil ik je hartelijk bedanken voor de mooie kaart die we van jou hebben gekregen voor de geboorte van Lucas. Erg lief van je!

    Groetjes,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Fienenke
    Wat een super mooie tag is dat, geweldig.
    groetjes Bennarda (Ballie)

    http://balliescreationballie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke