Pagina's

woensdag 28 september 2011

Een kaart en een kadootje

Om te beginnen, gezellig dat je weer even op mijn blog langs komt! En voor de nieuwe volgers, welkom! Leuk dat je af en toe op mijn blog wilt komen kijken.
Ik heb de afgelopen dagen mij gestort op een kaart en een kadootje voor een oom waar we vandaag op verjaardagsvisite gaan.
De kaart is gemaakt met de Tim Holtz label stans. Ik heb hem niet helemaal tot het einde door gestanst zodat het een dubbel label is. Aan de binnenzijde heb ik een vakje gemaakt om een kado pasje in te steken. De auto op de voorzijde is ook gemaakt met een Tim Holtz stans ("old Jalopy"), de randen van de auto heb ik bewerkt met distress inkt (vintage photo). De bloemetjes zijn gemaakt met een spellbinders stans.  Het kant is uit voorraad.
Het label aan de voorkant heb ik gemaakt Darwi extra light klei. Heel leuk materiaal wat na ca. 24 uur drogen hard is en wat bijna niets weegt, dus heel geschikt voor een kaart. Je kunt het ook prima bewerken met distress inkt (hier heb ik vintage photo gebruikt). Een voordeel want ik heb eens fimoklei geprobeerd, maar dat kun je niet met distress kleuren. In de klei heb ik een afdruk gemaakt met een stempel van Nicole Verkooijen. Ik heb dit idee opgedaan op de open dag bij Ge-We hobby waar ze dit aan het demonstreren waren.

Bij de kaart een kokertje met chocolade noten versiert. Hiervoor heb ik bloemen gemaakt volgens de methode die Monique had uitgelegd in het Magnolia magazine nr. 3 van 2011. Ik was helemaal geïnspireerd door alle mooie cadeauverpakkingen met bloemen die Mandy en Jaimy (en hun moeder) op de open dag bij Ge-We hadden laten zien (Bedankt dames voor de inspiratie!!!).
Dus ik ben met de handleiding uit het magazine aan de slag gegaan en zie hier het resultaat. Ik ben er best trots op. Voor de bloemen heb ik doohickey's van Magnolia gebruikt en bloemenmallen van spellbinders. De takjes, blaadjes en vlinder zijn ook Doohickey's. Het randje is gemaakt met een Martha Steward pons.

Ik ben wel tevreden over het eindresultaat. Hopelijk valt het bij de jarige ook in de smaak. Voor al mijn blogbezoekers bedankt voor het langskomen en geniet van het mooie weer!
Groetjes Fieneke

12 opmerkingen:

  1. Prachtig wat je gemaakt heb! daar kan je echt wel mee aankomen hoor!
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super hoor wat je gemaakt hebt voor je oom. Erg mooi, ik ben ook zo dol op de "heart-swirl" van Magnolia. Telkens als ik m wil bestellen is ie uitverkocht. Hopelijk kan ik er 1 scoren op de Doe@dingas vrijdag :) Groetjes Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  3. schitterende kaart en doosje fieneke
    erg mooi gemaakt
    liefs chantal & sygrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Fieneke

    Wat een prachtige creatie.
    Echt schitterend mooi.


    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een PRACHTIGE kaart en cadeauverpakking Fieneke!
    Heel mooi gemaakt, ook de kleuren en je bloemen vind ik prachtig
    Groet Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow wat een super gave creaties heb je gemaakt Fieneke!!!

    groetjes, Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat ziet er supermooi uit allebei, zal hij vast blij mee zijn geweest!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Fieneke, wat leuk zeg!! Echt heel mooi die kado koker! En wat leuk dat relief van klei! Zo kun je je stempels super goed gebruiken. Oh en dat TH autootje is ook heel er leuk! Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat is even leuk, wat een schitterend kado, je oom zal er wel heel erg blij mee zijn.
    lieve groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zo zeg Fieneke dat heb je mooi gemaakt zeg! Daar zal je oom erg blij mee zijn! Ik zou het zelf ook wel willen ontvangen hi hi. Lieve groetjes,Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ontzettend leuk Fieneke! Daar is de jarige vast heel erg blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. leuk idee zeg met die klei, ziet er heel mooi uit. ga ik vast ook eens proberen. gr lilian
    p.s schitterende hond op je profielfoto.

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke