Pagina's

vrijdag 15 juli 2011

Candy kaartje

Hoi allemaal. Deze week had ik een super leuke verrassing. Ik had de candy bij Frea gewonnen. Ik kreeg een leuk pakket opgestuurd met allemaal leuke knutselspullen (gave stempels, leuke letters, een mal etc...teveel om op te noemen). Ik heb gelijk met wat spulletjes dit bedank kaartje voor haar gemaakt. De letters zaten in de candy, die heb ik bestempeld met een tekststempel en gekleurd met distress en glimmermist. De achtergrond heb ik gemaakt met een embossingmal van Nelly snellen die ook in de candy zat.
De mal heb ik beinkt met paarse en roze inkt en daarna geembost. Geeft wel een leuk effect vind ik zelf. De vlinders zijn gemaakt met een doohickey van Magnolia, net als de blaadjes. De bloem is gemaakt met een stans van Spellbinders.Verder nog wat pareltje met de pearlpen erop gemaakt.
Bij deze, Frea nogmaals bedankt voor het winnen van de super leuke Candy!
Leuk dat jullie even langskwamen op mijn blog. Iedereen een fijn weekend.

Groetjes Fieneke

4 opmerkingen:

  1. schitterende kaart fieneke
    erg leuk gedaan
    liefs chantal & sygrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi hoi,

    wat een mooi kaartje heb je gemaakt!! Ik had het op haar blog ook al zien staan.
    Fijn weekend!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Fieneke, ik had je kaartje ook al op mijn blog gezet. Super bedankt, ik vind 'm erg mooi, en zo leuk dat je al gebruik hebt gemaakt van de spulletjes uit de candy!!
    Heel fijn weekend, groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooi kaartje geworden fienneke

    gr roelie S

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke