Pagina's

zondag 24 april 2011

Plantenbakje "fijne vakantie"

Weer Magnolia! Mijn ouders vertrekken morgen voor een vakantie van 2 maanden. Omdat het dan niet zo handig was om verse bloemen mee te nemen bij de paasvisite, want daar hebben ze dan niet zoveel meer aan, heb ik dit stukje gemaakt. De Lelietjes van Dalen zijn kunst plantjes dus die kunnen gewoon mee op vakantie. Het bakje had ik ooit bij de action gekocht....met de gedachte...daar kan ik vast een keer iets mee doen. Zie hier het resultaat.
Ik heb hiervoor de volgende Magnolia stempels voor gebruikt:
Uit de serie butterfly dreams collection 2011: "Tilda and her bunny" en "Tilda with flower pot".
Uit de serie You are so special collection 2011 "Tilda with big ribbon"
Ik heb de stempels weer ingekleurd met distress inkt: tattered rose, fired brick, walnut stain, forest moss, shabby shutters en antique linen.
Op de bovenkant heb ik een swirl gemaakt met een stans van Tim Holtz die ik eerst gekleurd heb met crackle paint antique linen. De bovenzijde bestond al uit een krijtbordje waar je zelf iets op kan schrijven.

Verder heb ik het bakje aangekleed met veel bloemen die ik heb gemaakt met een crealies stans. Randjes die ik heb geponst met een martha steward pons, blaadjes gemaakt met een flower pons, takjes met een creatable een een kantje uit eigen voorraad.
Verder veel randjes met distress inkt bewerkt, met dit als eind resultaat. Ik heb het vandaag aan mijn ouders gegeven dus ik kan hem nu ook op mijn blog laten zien.
Geniet allemaal nog van het heerlijke paas weer, leuk dat je even langs kwam op mijn blog en wil je een reactie achter laten...leuk...vind ik altijd leuk om te lezen.
Groetjes en tot een volgend blogje.

Groetjes Fieneke

8 opmerkingen:

 1. Hallo Fieneke

  Dat ziet er mooi uit leuk gedaan hoor.

  Groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit ziet er schitterende uit, je hebt heel mooie details aangebracht, en de lelietjes-van-dalen staan er schitterend bij, dit zullen je ouders zeker waarderen.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOoohhhhh wat heb je dat onwijs leuk gemaakt zeg!!!! Wat een leuk idee om zo iets te geven!!! Vind het écht heel erg mooi!!! Daar waren ze vast héél blij mee!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woow wat een super mooi cadeau heb je gemaakt! Echt prachtig!!! Ook een erg leuk idee!!
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Fiekene, ik kwam via Marrie op je blog terecht, wat maak jij leuke dingen zeg!! Ik vind dit bakje ook helemaal geweldig!! Super leuk!! Ben meteen volger van je geworden. Kom gezellig ook eens bij mij buurten, je bent van harte welkom. Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei, een typo hihi, zie net dat ik je naam verkeerd om heb getypt, sorry hoor Fieneke!!! Fijne 2e paasdag nog. Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Fieneke
  Wat een leuk idee, prachtig ingekleurd ook!
  groetjes marion

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Fieneke, wat een schitterende creatie heb je gemaakt! Leuk dat het blijvend is! Goed idee!!
  Groetjes, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke