Pagina's

dinsdag 1 maart 2011

kado doosje

Hallo bloglezers, leuk dat jullie weer langs komen! Ik heb vorige week dit kadodoosje gemaakt. Ik wilde hem pas op mijn blog laten zien nadat ik hem kado had gegeven. Da's gebeurt dus nu kan ik hem aan jullie laten zien.
Ik heb voor dit kadodoosje het model van een melkpak gebruikt. De maten heb ik aangepast aan de fles badschuim die er o.a. in moest.
Ik heb de doos gemaakt van blauw cardstock. Daarna bekleed met papier van Kaisercraft. De randen gedistressed met vintage photo.
Aan de voorzijde natuurlijk een afbeelding van Magnolia. Deze Tilda (sitting angel Tilda) is uit de kerstcollectie van 2010. Ik heb haar gekleurd met distress inkt (walnut stain, tattered rose, fired brick en stormy sky).
Verder aan de voorzijde een cirkel met een geborduurde rand gemaakt. De swirl is een stans van Sizzix. Deze heb ik uit karton uitgestanst en met crackle paint geverft (picket fence). Na het drogen de swirl ook bewerkt met distress vintage photo.

Ook nog een aantal gehaakte bloemen erop gemaakt (de witte met vintage photo randen bruin gemaakt). De bladeren zijn gemaakt met een creatable van Marianne design.
Aan de achterzijde heb ik ook gehaakte bloemen gemaakt en dezelfde bladeren. Verder een gedicht (stempel van Tim Holtz) gestempeld en geëmbossed met een bronskleurige embossing poeder. De achtergrond van deze stempel heb ik gekleurd met glimmermist en distress. Het golfkarton erachter heb ik ook met glimmermist en distress gekleurd.

Aan de bovenzijde nog een label gemaakt (gekleurd met distress en glimmermist) met een tekst die ik ook met embossingpoeder heb bewerkt. Ik heb het pakje dicht gemaakt met een schuifje (plastic maar beplakt met ribbelkarton) waardoor je het doosje makkelijk open en dicht kan doen. Op het gehele doosje ook nog randjes verwerkt, gemaakt met een randen pons van Martha Stewart.
Ik ben best tevreden met het resultaat. Hij heeft een week op de kast gestaan en ik vond het bijna jammer om weg te moeten geven. Maar ook weer leuk om hem zo nog aan jullie te kunnen laten zien, fijn dat er foto's zijn.
Groetjes en tot blogze maar weer,
Fieneke

10 opmerkingen:

  1. Hoi hoi,

    wat ontzettend leuk zeg!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is PRACHTIG!!!!!
    Wat een mooi cadeau zeg!!!
    Groeten Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kadodoos. Al je gehaakte decoraties zien er goed uit.

    gr. Silvia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wauw, dat heb je geweldig mooi gemaakt, prachtig gehaakt, ja daar kijk ik als haakfannaat natuurlijk eerst naar.
    het is een prachtig geheel geworden.
    ik laat het ook altijd een poosje staan voordat ik het weggeef, kun je er nog een poosje zelf van genieten.

    groetjes jolande
    groet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldige creactie en wat een super mooie kleuren gebruikt en zulke leuke details!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi cadeaudoosje en die gehaakte bloemetjes passen er perfect bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hartstikke mooi gemaakt Fieneke!Leuke kleuren,maar ja,dat vind ik altijd met blauw en bruin.Mooie bloemetjes,een vriendin van mij is er voor mij aan het haken :)Had er een paar hier in het dorp gekocht,schrik!!!50 cent voor 1 bloemetje!Beetje duur hè.
    Groetjes, Irm

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi hoi
    wat een super mooie verpakking heb je gemaakt. hele mooie kleuren ook.

    ik kwam via hyves je blogadres tegen en kwam even een kijkje nemen. nou je maakt echt hele mooie dngen ben maar gelijk volger geworden. zou het erg leuk vinden als je ook eens bij mij kwam neuzen en nog leuker als je ook volger zo willen worden misschien.
    een heel fijn weekend
    groetjes Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  9. SUPER leuk gedaan!!!
    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoie Fieneke

    Meid wat heb je een prachtig doosje gemaakt,die kleurencombinatie en die bloementjes,,echt heel erg mooi.
    Ik ben ook weel langzaam bezig,wel samen met mijn dochter maar dat is alleen maar gezellig.

    Liefs Michaela en Rachel

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke