Pagina's

woensdag 1 december 2010

Kerst ATC's

Hallo allemaal, Dit keer geen kerstkaart of andere kaartjes maar ATC's. Voor wie niet weet wat dit zijn: Dit zijn Artist trading cards, of te wel kaartjes met een formaat van 6.4 bij 8.9 cm die je met allerhande technieken mag versieren. Het is de bedoeling dat je deze kaartjes met elkaar ruilt.
Mijn ATC produktie staat momenteel op een laag pitje omdat ik nu veel kaarten maak, maar via de site van het hobby journaal heb ik meegedaan met een kerstswap. Het is de bedoeling dat je voor alle deelnemers aan deze swap een kerst ATC maakt. In totaal deden er 71 deelnemers mee.
Zie hier het resultaat.........75 (een paar reserve) ATC's gemaakt. Ik moet er bij vertellen dat ik deze al in de mei(!!!!)vakantie heb gemaakt. Het weer was toen niet zo best, dus ik had alle tijd. Maar vandaag moesten de ATC's opgestuurd. Ik ben dus vanmorgen met alle enveloppen naar de brievenbus gegaan en wacht morgen in spanning af wat er op de deurmat ligt als ik thuis kom.

Ik heb alle ATC's gemaakt met een magnolia stempel (hoe kan het ook anders.....) die ik heb ingekleurd met distress. De kleur van de afbeelding heb ik aangepast aan het gebruikte papier. Daarna nog afgewerkt met een randje gemaakt met een martha stewartpons en een kerstfiguurtje.

Ik vond het wel even leuk om dit aan jullie te laten zien. Hele koude groetjes!!!
Fieneke

3 opmerkingen:

 1. Hallo,
  Via het hobby journaal kwam ik op je blog.
  Wat Prachtig al die A T C kaartjes en wat een
  werk.
  Groeten WIL

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een werk zeg, maar wel heel mooi.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje zeg zoveel leuke kaartjes bij elkaar maar wat veel werk.
  Erg leuk om te zien.
  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Hoi bloglezer,
Ik vind het erg leuk dat je op mijn blog langs komt en een reactie achter wilt laten. Ik lees ze altijd met veel plezier!
Liefs Fieneke