Pagina's

donderdag 28 november 2013

art journal




Ik kan jullie eindelijk mijn eerste art journal pagina in mijn kleine art journal laten zie. Dat heeft wat weken gekost. Of te wel ik ben steeds anderen dingen tussen door gaan doen. Ik heb dylusions inkt en dylusions stempels, templates en gesso gebruikt. 

Gelijk maar mijn tweede pagina laten zien. Ik had de pagina's lang geleden al gekleurd.  Ik had geen inspiratie maar wilde toch wat doen.  Dan maar een tekst erop stempelen en lekker zentanglen. Gaat de eerste stempel finaal de mist in. Alles vervolgens maar onder gekliederd met distress paint en na drogen een nieuwe poging.  Zie hier het resultaat.


dat was het weer voor deze keer. Tot een volgende berichtje.
groetjes Fieneke

woensdag 27 november 2013

verjaardags kadootje

Deze creatie had ik nog niet aan jullie laten zien. Dit was een kadootje voor mijn nichtje die 6 is geworden. Zij vroeg geld en dat is natuurlijk saai om zo te geven. Daarom dit doosje opgepimpt (het bovenste is een doosje) en een reep chocolade van een nieuw jasje voorzien. Daarbij een kaartje waarin het geld is gestopt.
Mijn nichtje is een stoere meid, die niet houdt van de standaard 6-jarige meiden dingen. Geen roze, geen bloemetjes etc.... vandaar rood met een metaal look en het uiltje.

Groetjes Fieneke

zondag 24 november 2013

happy birthday

Weer eens een kaartje om aan jullie te laten zien. Ik heb dit kaartje gemaakt voor een dochter van vrienden waar we vanmiddag op verjaardagsvisite gaan. 
De achtergrond heb ik gemaakt met distresspaint, daarna de stempel afdrukken erop en de ogen gemaakt met een template en distress paint. 
Met templates (cijfers en rondjes) de achtergrond nog wat gevuld met distress inkt. Als laatste nog met bronskleurig reliefpasta en een template nog wat accenten aangebracht.

Groetjes Fieneke

woensdag 13 november 2013

12 tags of 2013 november

Mijn uitwerking van Tim Holtz zijn november tag van de 12 tags of 2013. Een tecniek die ik al geleerd had in de Creative chemistry workshop.
Groetjes Fieneke

woensdag 6 november 2013

De eerste kerstkaartjes

Ik heb mij afgelopen weekend ook maar eens op de kerstkaartjes gestort. Zie hier het resultaat. Ik heb de kaartjes gemaakt met stempels uit de Jofy serie van Paper Artsy.
Stempels en achtergrond heb ik gekleurd met Distress inkt. De sterren aan de zijkant zijn gestanst met een Sizzix stans van Tim Holtz.
De gestempelde sterren heb ik nog bewerkt met Distress glitter.
De sneeuwvlokjes zijn gemaakt met Dylusioninkt. Een ideetje uit de Craftstamper.



Leuk dat je weer even langs kwam op mijn blog. Tot een volgend berichtje.
Groetjes Fieneke

zondag 3 november 2013

dag 5, Creative Chemistry 102


Hier mijn resultaten van dag 5 van Creative Chemistry. Weer hele leuke technieken die ik nu pas kon doen omdat ik een aantal materialen nog niet had. Donderdag een heerlijk dagje op de Krea Doe gehad en zowaar alle spulletjes die ik nodig had gevonden.

Tag 1: Rusting. 


Tag 2: Sticky Powder with glitter, Ik heb de foto er voor de volledigheid er maar bij gedaan, maar de distress glitter komt op de foto niet zo over. Ik had ook een stempel gebruikt met te dunne lijntjes.


Tag 3: Sticky powder with leafing, super leuk, het werken met sticky embossing poeder en flakes.



Tag 4: Shabby chic, Erg leuk, met distress paint en clear embossing poeder.



Tag 5: Tarnished Silver, een mooi resultaat (belletjes zijn met deze techniek bewerkt), het eindresultaat lijkt een beetje Tin achtig.



Tag 6:Chalkboard, super leuke techniek met frosted crystal embossing powder (eindelijk gevonden op de Krea Doe) en schoolbord krijt.

Nog twee tags van dag 3 die ik nog niet kon maken omdat ik geen sticky embossing poeder had en geen distress glitter. De eerste tag is gemaakt met figuren gekleurd met distress inkt en clear embossing poeder. Bij de tweede zijn de figuren bewerkt met gekleurde distress glitter.




Dit waren de laatste tags van mijn online Workshops van Tim. Super leuk om te doen.....volgend jaar Creative Chemistry 103??? Ik ga zeker weer meedoen.

Groetjes en nog een fijn weekend, 
Fieneke