Pagina's

zaterdag 30 maart 2013

12 tags of 2013 maart

Op de valreep van Maart nog de tag van Tim Holtz gemaakt van Maart. Wel weer wat moeten inproviseren omdat ik niet alle spulletjes heb, maar het is toch weer aardig gelukt.
Erg leuk om die achtergrond achter de vlinder te maken met "kerstslingertjes" en alcoholinkt en vervolgens deze slingertjes dan een beetje te smelten.
De bloemetjes heb ik gewoon van papier gemaakt met een stans van Tim Holtz i.p.v. de metalen bloemen die Tim had gebruikt.
Ten slotte heb ik de tekst maar aangepast, er stond "hello friends", maar ik vond het wel een lente achtige tag en heb er maar "spring" van gemaakt.

Groetjes allemaal en een fijn weekend
Fieneke

vrijdag 29 maart 2013

Zomaar 2 kaartjes

Zomaar even twee kaartje om jullie te laten zien. Kaartjes die ik al eerder een keer had gemaakt maar nog niet op mijn blog had gezet. De eerste kaart is gemaakt met stempels van chocolate baroque. De achtergrond is gekleurd met distress inkt. De achtergrond stempel is er met oranje inkt opgestempeld. De kever gemaskerd na het stempelen. Nog losse tekst toegevoegd en wat papertape en dan is dit het resultaat.
Voor de tweede kaart heb ik de achtergrond ook gekleurd met distress. Verder nog met templates, inkt en gesso de achtergrond verder bewerkt. De stempels zijn van stampotique en de tekst weet ik de herkomst niet meer van.

Ik wens iedereen een heel leuk paasweekend en tot een volgend berichtje.
Groetjes Fieneke

maandag 25 maart 2013

Wijnkoker

Voor een loopmaatje die in een nieuwe woning is gaan wonen heb ik deze wijnkoker opgepimpt. De koker is van hout en was wit. Ik ben begonnen met rode acrylverf. Daarna met templates witte en zwarte figuren erop gemaakt. 
Met templates ook de mensfiguren erop gemaakt met zwarte acrylverf. De tekst is erop gemaakt met stempels. Daarna nog wel extra aangezet met acrylverf.
Deze letters zijn gemaakt met stempels van dylusions. Ook nog een paar teksten erop gestempeld met nieuwe tekst stempels van Tim Holtz.

Tenslotte nog wat papertape voor de afwerking langs de randen .
Natuurlijk is de koker voorzien van een fles wijn, en een bijgaand kaartje
Dit was het bijgaande kaartje.
Dat was in een vogelvlucht de creatie die ik jullie dit keer even wilden laten zien.

Groetjes en tot een volgende keer
Fieneke

woensdag 20 maart 2013

Een kado doosje

Tussen de schilderwerkzaamheden in huis door, heb ik dit kado doosje gemaakt. Mijn nichtje werd 10 en wilde graag geld voor haar verjaardag. Maar om zomaar geld te geven zonder iets eromheen dat kan bij mij natuurlijk niet.
De basis voor het doosje is een doosje van de panpastels. Dit doosje beplakt met stukken boekpagina en bewerkt met gesso. daarna met laagjes panpastel gekleurd. Hierbij ook templates gebruikt, gesso en wat stempels. De vlinders zijn gemaakt met een stans van Tim Holtz. Gesneden uit karton wat ik eerst had beplakt met stukjes van een boekpagina, daarna de vlinders blauw gemaakt met panpastels.
Tot slot nog een een tekst erop en een touwtje erom.
Binnenin nog een reep chocolade gedaan, waarvan ik de wikkel vervangen heb door een zelfgemaakt wikkel in de kleuren van het doosje.
Zo was het uiteindelijk toch nog een leuk kadootje om te geven.

Afgelopen zondag heb ik mijn eerste halve marathon gelopen!!! Wat was ik super trots op mijzelf. Het trainen mag nu weer even op een wat lager pitje en onze slaapkamer is bijna klaar. Dan hopelijk weer wat meer tijd en energie om te freubelen.

Iedereen weer groetjes en tot een volgend berichtje.
Fieneke

vrijdag 15 maart 2013

Hallo allemaal, al lang niets meer laten horen. Dan toch even een kaartje om jullie te laten zien. Eén van mijn kaartjes die ik gemaakt had tijdens de kerstvakantie en ik jullie nog niet had laten zien.
De achtergrond van dit kaartje heb ik gemaakt met distress inkt. De stippen zijn erop gezet met gesso. De stempel is van artspecially en de tekst van Stampotique.

Verder ben ik vooral bezig met:
Het verven van kozijnen, muren etc.... Of te wel de slaapkamer aan het opknappen. Ook een soort creatieve uitspatting. Daarnaast nog mijn werk, het huishouden en veel trainen voor het lopen van de halve marathon dit weekend. Dan blijft er even niet zoveel tijd over voor het freubelen en bloggen. Dus mede bloggers, ik kom nog regelmatig op jullie blogs kijken, maar reageer op dit moment wat minder.

Ik wens iedereen een fijn weekend en tot een volgend berichtje.
Groetjes Fieneke

donderdag 7 maart 2013

blablablabla

Even een kort berichtje met voorlopig even mijn laatste dylusions kaartje (denk ik.....). Weer een achtergrond met de gelliplate. Daarna stempelafdrukjes ingekleurd met distress inkt. De tekstballon heb ik uitgestanst met een stansje, merk onbekend. Daarna de tekst erop gestempeld.

Groetjes Fieneke

dinsdag 5 maart 2013

perfect

Ik had het jullie al beloofd........ weer een dylusions kaartje. De achtergrond is weer gemaakt met de gelliplate. De stempels ingekleurd met distress inkt. Voor dit soort kaarten is het wel leuk dat de Ranger met de nieuwe kleuren ook wat heldere, felle kleuren aan het assortiment distressinkten heeft toe gevoegd.  Eigenlijk heb ik er verder niet zoveel aan toe te voegen.

Tot mijn volgende dylusion kaartje
Groetjes Fieneke

zondag 3 maart 2013

HB2U


Ik ben helemaal fan van de nieuwe stempels van Dylusions. Dat levert wel hele andere kaarten op dan jullie van mij gewend zijn. Na de visjes kaarten nu wat apartere exemplaren. Dit is de eerste.
De achtergrond van deze kaart is weer gemaakt met de gelliplate. De stempels heb ik ingekleurd met distress inkt.
De glazenstolp heb ik op de kaart gestempeld en een keer op aquarelpapier. De voet van de stolp heb ik gekleurd en uitgeknipt. Daarna heb ik de figuurtjes in de stolp geplakt en de stolp bewerkt met glossy accents.
Ook de glazen flessen heb ik met glossy accents bewerkt. Nog wat accenten aangebracht met witte gelpen en letters gesneden met een stans van Tim Holtz (gekleurd met distress).
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Er volgen er nog meer.

Groetjes en iedereen weer een fijne week,
Fieneke


zaterdag 2 maart 2013

verhuist

Hallo allemaal, Dit keer een verhuiskaartje voor een loopmaatje van mij die deze week de sleutel heeft gekregen van haar eigen huis. Een fantasie kaartje waar ik mij op uitgeleefd heb met stempels van Dylusions. De achtergrond heb ik gemaakt met de gelliplate.
De stempelafdrukken (huisjes en kikkers) heb ik ingekleurd met distress inkt.
Daarna nog een tekst toegevoegd met de dymotang, en dit is het resultaat geworden.
Iedereen nog een fijn weekend!
Groetjes Fieneke